Time-OUT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERABeste volgers, lezers en medebloggers, ik heb jullie al eerder aangegeven dat de migratie van een WPXP naar WIN7.1 computer foutloos verliep. Met een uitzondering; dit Weblog. Ik kom er niet in vanaf mijn nieuwe lapper. Alles geprobeerd, het lukt me niet. En dus blijft slechts de gang naar de oude XP over, met elke dag grotere risico’s voor de integriteit van dat systeem.  Ik kan verder elk ander blog gewoon benaderen en vullen, Altijdeenmening/NL helaas niet. En dus las ik maar een Time-Out in v.w.b. de publicaties van mijn verhalen en meningen hier. Voor hoe lang? Geen idee. OLYMPUS DIGITAL CAMERADe drang naar publicereren zal blijven. Nu gebruik ik ook al de sociale media als Facebook, Twitter en Linkedin o.a.   en publiceer het nodige van mijn gespecialiseerde stories al op de blogs over, auto’s, luchtvaart, verzamelen en zo meer. Dus helemaal stil vallen doe ik niet. Al helemaal niet omdat er ook nog zoiets is als een boek dat een keer moet worden afgeschreven en waarbij ik nu ongeveer over de helft van de inhoud ben gekomen. Kortom, het wordt hier ‘even’ stil mensen en mocht u me missen zoek me dan even op via de sociale media of de andere blogs. Waar ik kan zal ik reageren bij de trouwe bloggers die in de loop van de jaren over en weer van veel belangstelling getuigden. WP_004633Bloggen deed ik al een jaar of 8. 9 denk ik. Na het debacle van Web-log.nl begon ik vol enthousiasme opnieuw. Weer een herstart? Ik weet niet of ik dat nu nog op kan/wil brengen. Kortom, zoek me op als je me echt wilt volgen, maar bedenk dat het hier stil valt. Ben ik over twee dagen terug is de oplossing gevonden. Zo niet? Bedankt en tot ziens! Jullie waren en zijn trouwe lurkers….:)

Advertenties

30 reacties

Opgeslagen onder Algemeen, Persoonlijke mening

30 Reacties op “Time-OUT!

 1. Rob

  Vervelend, dat gedoe bij het migreren en inloggen.
  M.b.v. Linkedin wil ik graag met je contacten.

  Vriendelijke groet,

 2. Als je op FB blijft? Dan kan ik je blijven volgen dan Linkedin ken ik niet. succes met al dat ongemak.

 3. Niks te danken, graag gedaan. 😉
  Hopelijk komt het allemaal toch nog goed Leo.

  • Het kwam helaas niet meer goed J@n. Wat ik ook deed, welke adviseur ik ook raadpleegde, het wilde maar niet lukken om gewoon in te loggen op mijn account voor AEM. En dus werd AEM nu Altijdmijnmening en startte ik opnieuw. Van de grond af aan…

 4. Akelig! Heb je al contact met de help desk gehad? Nou ja, het zal wel weer goed komen ooit. Voorlopig kan jij je ei nog wel kwijt zie ik. Succes!

 5. Het zou heel erg jammer zijn moest er geen oplossing uit de bus komen bij wordpress want die andere sociale media waar jij bedrijvig in bent volg ik niet dus ik zou je wel heel hard missen moest je met dit schitterend blog stoppen lieve Leo!

 6. Laurent

  Bizar zeg, dat je er niet in komt vanaf een andere computer!

 7. Je weet Leo ik doe niet aan die andere sociale media, helaas dus ff geen contact maar ik zal hier zo nu en dan eens komen kijken of je weer in de lucht bent.

 8. Ik hoop toch écht dat het je lukt de boel te “reanimeren” want zoals je weet doe ik niets met de andere media. Jouw speciale sites zijn waarschijnlijk toch te “gespecialiseerd” voor mij, auto’s en vliegtuigen.heb ik nou eenmaal véél minder interesse voor dan jij. Maar ik kán niet geloven dat je niet naar oplossingen blijft zoeken voor deze site! Maar voorlopig moet ik je dus missen!

 9. PS. Kom maar snel terug Leo…. ik las in de krant dat het Rijk Microsoft gaat spekken met 2,5 miljoen om XP nog een jaar veilig in de lucht te houden…..Lééééooooooo kom nou…..!!!!!

 10. Rob

  Zoals rietepietz zegt, lift mee met de overheid …..
  Vrolijke vakantiegroet,

 11. Allen; dank voor de wensen en complimenten. Het probleem is nog steeds dat ik vanuit mijn lapper niet kan inloggen. Waar of wie ik het ook vroeg, een oplossing is nog niet gevonden. Zodra die er is, in welke vorm ook, meld ik me zeker weer. Tot dan is het lastig om normaal te functioneren en moet ik helaas vragen om geduld of verwijzen naar mijn FB-accounts, Twitter, Linkedin of mijn blogs over auto’s, verzamelen of vliegtuigen. Ook mijn schaduwblog (recenties) is nog een mogelijkheid.

 12. Rebelse Huisvrouw

  Wat idioot. Je zou zeggen dat het toch moet kunnen? Hoe dan ook: veel succes. Ik kom af en toe gewoon even op je site kijken, voor de zekerheid!

  • Je hebt al gezien dat ik vanuit mijn nieuwe blogadres bij je reageerde….Nu nog even zien dat ik bijvoorbeeld de links naar andere bloggers zichtbaar krijg en de foto’s kan inbedden in de tekst. Trucje ben ik verleerd kennelijk..

 13. Goede morgen lieve Leo. Ben je er nu uit, lukt het weer op je blog? Ik hoop het want ik heb al een tijdje niets meer van je gehoord. Oké, het zal wel mijn schuld zijn omdat ik je niet volg op je anders stekjes, maar je weet waarom hé… Bedankt voor je reacties hoor en ik hoop dat jij een mooie week tegemoet mag gaan!

 14. Oei Leo, is het nog altijd niet opgelost? Dit is toch niet meer normaal? Zijn ze daar bij wordpress wel degelijk aan je probleem aan het werken of ligt het wel degelijk aan je nieuw machientje? Courage hoor!

 15. Even een update mensen, ik ben bezig om een nieuw weblog op te starten dat qua naam ietsjes afwijkt van deze hier. http://www.altijdmijnmening.com zal snel in de lucht zijn. Momenteel werk ik nog even aan optuigen van het geheel, daarna ben ik daar weer terug te vinden. Kostte me wat moeite om de weg terug te vinden, maar naar ik hoop blijft de boel nu wel stabiel.
  Ik verwelkom u allen graag op het nieuwe adres en werk intussen aan het overzetten van alle linkjes..,.

 16. Dat is goed nieuws Leo! Ben al vaak langs geweest in de hoop dat…
  Je eigen domeinnaam en je weblog in eigen beheer dan kan er niets meer mis gaan want dan ben je niet meer afhankelijk van instanties als weblog.nl enz. enz. Ik had je al aan willen bieden een weblog in eigen beheer voor je te maken maar kennelijk heb je al een manier gevonden. Hartstikke leuk! Fijne dag Leo, niet vergeten te genieten van het schitterende weer. 🙂

 17. Dat laatste is goed nieuws Leo, dat heb ik ook gedaan naar de migratie: een domeinnaam kopen.
  Ik zal er eens een kijkje nemen, wie weet ben je al in de lucht. Ben zelf ook een poosje uit de lucht geweest maar heb van de week weer eens een blogje geschreven…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s